Omista ja Vaurastu on luotu sinua varten, joka haluat kasvattaa varallisuuttasi sijoittamalla. Haluan antaa sinulle ajatuksia ja työkaluja, joilla voit paremmin ymmärtää sekä sijoitusmaailmaa että myös itseäsi sijoittajana.

Jos olet aivan uusi tällä sivustolla ja haluat paremman käsityksen siitä, miksi tämä sivusto on olemassa ja mikä on sen perimmäinen tarkoitus, niin lue alla oleva osiot loppuun. Jos haluat päästä suoraan sijoittamisen ytimeen, suosittelen tutustumaan esimerkiksi sijoitustoiminnan työkaluihin, joilla pääset helposti sijoittamisessa alkuun.

Artikkelit ilmestyvät etusivulle esittelytekstin alapuolelle ja blogitekstien arkiston löydät oikealta sivupalkista. Yläpalkista löytyy oppaita indeksisijoittamiseen, ETF-sijoittamiseen ja omaan sijoitusfilosofiaani liittyen. Jos sinulla ei ole mitään sijoituskokemusta, suosittelen aloittamaan joko indeksisijoittaminen osiosta tai suoraan ETF-oppaasta. Näissä kahdessa on paljon yhtäläisyyksiä, mutta ETF-oppaan parissa menee paljon enemmän aikaa ja siinä mennään huomattavasti syvemmälle.

Kannattaa myös tsekata kirjavinkit.  Sivustolle ilmestyy joka viikko uusia artikkeleita ja uusia oppaitakin on tulossa julki lähiaikoina. Helpoiten pysyt näistä ajan tasalla seuraamalla sivustoa Instagramissa, Facebookissa tai Twitterissä.

Toivotan sinut tervetulleeksi lukemaan, kommentoimaan ja ihmettelemään tätä kaikkea. Toivottavasti sivustosta on hyötyä vaurastumisessasi!

PS: Instagramiin tulee aina välillä meemejä sijoittamisesta.